Cultura 10/02/2023

Encamp posa a la venda dilluns les entrades per l'obra 'Cunyades'

La funció tindrà lloc el 8 de març a la sala de festes del Complex esportiu de la vila

ARA Andorra
1 min
El cartell de l'obra teatral 'Cunyades' que organitza el comú d'Encamp.

EncampLa sala de festes del Complex d’Encamp acollirà el dimecres 8 de març, Dia de la Dona, la comèdia teatral ‘Cunyades’, escrita i dirigida per Ramon Grau. Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns 13 de febrer a les 10 hores i es podran adquirir per un preu de 18 euros a la plana web comuencamp.ad.

La representació començarà a les 21.30 hores i comptarà amb un elenc de renom: Àngels Bassas, Mònica Pérez, Fermí Fernández i Jordi Rios. Els actors donaran vida a una història divertida i plena d’humor que a cada acte s’anirà complicant més i més.

Quan en Manel Planas, propietari de la 'Impremta Planas i Fills' es mor, el negoci passa a mans dels seus dos fills, en Pere i en Pau, de caràcter afable i que sempre s’han portat molt bé entre ells. No és el cas de les respectives esposes: la Berta i la Sara. Són dues cunyades que sempre es barallen, són absolutes dominadores dels seus marits i, quan desapareix el patriarca, veuen l’oportunitat per conquerir les regnes del negoci.

Com és tradició, el comú d’Encamp aposta un any més per l'oferta teatral com a acte commemoratiu i complementari del Dia de la Dona.

stats