Cultura 16/06/2022

Encamp prepara la nit de les Bruixes com a preludi de les revetlles de Sant Joan

L'esdeveniment tindrà lloc el 22 de juny a partir de les 21 hores

ANA
2 min
Algunes de les tarotistes durant una edició passada nit de les Bruixes d'Encamp.

EncampLa nit de les Bruixes torna a Encamp per celebrar una jornada plena de màgia i poders místics. L'esdeveniment tindrà lloc el 22 de juny, a partir de les 21 hores, i serà el preludi de les revetlles de Sant Joan d'Encamp i del Pas de la Casa. Un total de 12 bruixes i bruixots s'aplegaran a la plaça dels Arínsols per oferir als ciutadans i visitants la possibilitat de conèixer el seu futur. Fins als voltants de mitjanit, els assistents es traslladaran a un món de misteri i elements esotèrics, en el qual no faltaran les boles de vidre, les cartes i les lectures de mans. A més, hi haurà ambientació musical i un espai de 'food-truck' molt especial. L'esdeveniment és gratuït.

Revetlla de Sant Joan a Encamp

Per continuar amb les nits màgiques, Encamp celebrarà la revetlla de Sant Joan amb música i flames. La revetlla començarà amb un espectacle de percussió, a les 21 hores a la plaça dels Arínsols, a càrrec de La Brincadeira. Seguidament, hi haurà un espectacle de foc i l'encesa de la foguera a l'aparcament de Prat de l'Areny. L'acte començarà a les 22 hores i anirà a càrrec d'Agnis Fireshow. A les 23 hores, a la plaça dels Arínsols, hi haurà l'actuació musical del grup de versions The Tutsies. I per acabar, es tancarà la revetlla amb una sessió de música a l'aparcament de Sant Miquel. La sessió començarà a les 00.30 hores i anirà a càrrec de DJ Meneo.

Pel que fa al Pas de la Casa, el tret de sortida a la revetlla de Sant Joan serà amb una cercavila i batucada a càrrec de Drums Beats. L'acte s'iniciarà a les 21 hores des de la plaça de l'Església. La nit continuarà a la mateixa plaça amb un espectacle de foc ofert per El Presagi, a les 22 hores. Seguidament, es farà l'encesa de la foguera i el repartiment de coca per a tots els assistents.

stats