Cultura 10/02/2020

Els cònsols d'Encamp i Ros es comprometen a seguir col·laborant en matèria cultural

El diplomàtic espanyol s'ha mostrat especialment interessat en el Festival de titelles

Agència Ana
1 min
Els cònsols d'Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, amb l'ambaixador d'Espanya, Àngel Ros, i el ministre conseller, Nicolás El Busto. / COMÚ D'ENCAMP

EncampEls cònsols d'Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, han rebut aquest dilluns al matí l'ambaixador d'Espanya a Andorra, Àngel Ros, que ha estat acompanyat en aquesta visita pel ministre conseller, Nicolás El Busto. Tal com informen des del comú, durant la trobada els cònsols han explicat a l'ambaixador les inversions que tenen previstes realitzar durant aquest mandat, i ambdues parts s'han compromès a seguir col·laborant en temes de matèria cultural.

En aquest sentit, Ros s'ha mostrat especialment interessat en el Festival de titelles d'Encamp i del Pas de la Casa, que el departament de Cultura del comú d'Encamp organitza cada any, segons informen des de la corporació. L'ambaixador ha destacat que hi ha poblacions espanyoles amb tradició titellaire, i ha emplaçat a mantenir una trobada entre el conseller de Cultura d'Encamp, David Cruz, i el ministre conseller de l'ambaixada, Nicolás El Busto, per trobar sinergies comunes de col·laboració.

stats