Cultura 24/09/2019

Entrades a la venda pel festival de titelles i per una nova actuació de Dàmaris Gelabert

Serà el mateix dia a dos quarts de dotze del matí

Agència Ana
2 min
El festival de titelles. / COMÚ D'ENCAMP

EncampLa parròquia dʼEncamp celebrarà els dies 19 i 20 dʼoctubre el tradicional festival de titelles, amb dos espectacles per vila durant el cap de setmana. El tret de sortida el donaran, el dissabte 19 d'octubre a les cinc de la tarda, els espectacles 'Embrossa't' de Teia Moner, que es farà a la sala de festes del Complex d'Encamp, i 'M'he porta't bé' de la companyia Pantomima, a la sala de festes del Pas de la Casa. El diumenge 20 d'octubre, també a les cinc de la tarda, les famílies podran gaudir dels espectacles 'Mil bocins' de la companyia Zipit a Encamp i, a la mateixa hora al Pas de la Casa, d''Embrossa't' de Teia Moner.

Pel que fa a l'espectacle de Teia Moner, que passarà per les dues viles, és una obra en què es barregen les titelles amb la dansa, la màgia, les projeccions i les ombres, on el fil conductor serà la poesia visual de Joan Brossa. D'altra banda, l'obra 'M'he porta't bé' és un espectacle educatiu amb divertides històries que faran reflexionar el públic sobre els diversos comportaments dels personatges que sortiran en escena.

Finalment, amb l'espectacle 'Mil bocins' el públic gaudirà d'una història realitzada des de les emocions, on descobrirem, a través dels personatges, valors com la resiliència, la capacitat de tornar a aixecar-nos quan caiem o la possibilitat d'arreglar allò que es trenca en mil bocins. Com ja és habitual al festival de titelles, en finalitzar cada espectacle hi haurà tallers participatius dirigits als més petits de la casa.

Pel que fa a les entrades dʼEncamp, es poden comprar i reservar a www.comuencamp.ad, a partir del dimecres 25 de setembre a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia. En el cas del Pas de la Casa, com que el públic és només infantil, les entrades són gratuïtes.

Nova actuació

La setmana passada es van posar a la venda les entrades pel concert que oferirà Dàmaris Gelabert a la sala de festes dʼEncamp el pròxim 5 dʼoctubre a les cinc de la tarda. En esgotar-se les entrades en menys de dues hores, i vistes les demanades dels ciutadans en trobar la possibilitat de fer una altra actuació, el comú dʼEncamp ha contractat un nou passi pel mateix dia, 5 d’octubre, però a les 11.30 hores del matí. Les entrades es podran reservar i comprar a www.comuencamp.ad a partir de dijous, 26 de setembre, a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia.

stats