Cultura 15/12/2021

Les entrades pel Concert de Cap d'Any es posen a la venda aquest dijous

ARA Andorra
1 min
El concert de Cap d'Any del 2020.

Andorra la VellaUn any més, el tradicional Concert de Cap d'Any servirà per donar la benvinguda al nou any i tancar una edició més d'Ordino Clàssic. La cita, sota el nom 'Simfonia de Cap d'Any', tindrà lloc el dissabte 1 de gener del 2022, a les 19 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra. Les entrades es podran adquirir aquest dijous, a partir de les 9 hores, a la pàgina web d'Ordino Clàssic (www.ordinoclassic.ad/entrades) i a l'Oficina de Turisme d'Ordino, per un preu de 35 euros i de 25 euros les localitats del cor i algunes laterals.

Dividit en quatre parts, talment com una simfonia, el programa d'aquesta edició del Concert de Cap d'Any és una celebració de la música des del punt de vista d'una Viena clàssica, però alhora diversa. Com tota simfonia, com tota festa, el vespre musical transitarà per diversos estats d'ànim, per diverses emocions, per diversos racons.

D'aquesta manera, el comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà tanquen la quarta edició d'Ordino Clàssic, una iniciativa cultural que continua consolidant-se amb artistes del país i una proposta musical que connecta la seva part més clàssica amb una visió contemporània i actual. Enguany, amb cinc propostes entre el 24 d'octubre del 2021 i l'1 de gener del 2022, Ordino Clàssic també ha servit per reivindicar la importància de la cultura dins de la difícil situació que viu la societat a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

stats