Cultura 05/11/2018

L'Esbart Sant Romà balla havaneres

L'entitat prepara un nou espectacle per al 17 de novembre

Ana
1 min
El cartell de 'Vèrtex'.

EncampL'Esbart Sant Romà d'Encamp prepara un espectacle per al proper 17 de novembre, on les havaneres prenen el protagonisme. 'Vèrtex' és un viatge pel món de les havaveres per arribar a trobar el vèrtex on els viatgers del mar, "independentment dels seus orígens, s'alimenten de la riquesa de la dansa", ha explicat el comú encampadà a través d'un comunicat. El músic andorrà Lluís Cartes s'ha encarregat del muntatge musical d'aquestas peça, que incorpora dos temes del disc 'En fresc' del grup d'havaneres Les Anxovetes.

L'espectacle del 17 de novembre, que es farà al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, consta de quatre peces més, entre elles una relectura de l'Ossa, que Cartes ha tornat a reinterpretar musicalment. A més d'aquestes dues peces, també s'intepretarà 'Intro + Fandango' i 'Tic Tac', amb música de Miquel Gil, així com 'iTraces', on els dansaires sʼatreveixen amb un estil més percussionista amb el "toc de bastó", orquestrat, igualment, per Cartes.

Hi participen el cos de dansa i la sessió de juvenils i infantils de l'esbart encampadà. Les entrades són numerades i ja estan a la venda.

stats