Cultura 26/07/2021

Escaldes-Engordany conclou la Festa Major amb el Ball de Santa Anna

Les celebracions “han anat bé, malgrat que continua sent una Festa Major diferent, amb mascaretes i precaució”, assegura Gili

ANA
2 min
El Ball de Santa Anna.

Escaldes-EngordanyPunt final a la Festa Major d’Escaldes-Engordany. Malgrat que la pluja del matí feia perillar el Ball de Santa Anna, finalment, el tradicional esdeveniment s'ha pogut celebrar sota un sol de justícia. A poques hores perquè acabi la Festa Major de la parròquia, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, s'ha alegrat que les celebracions "hagin anat bé i sense cap incident destacat", tot i que, com ha lamentat, "ha continuat sent una Festa Major diferent, amb mascaretes i precaució". En aquest sentit, la cònsol major ha assegurat que la població "necessita gaudir de l'estiu i les nostres tradicions" i des del comú es congratulen del civisme que ha demostrat la parròquia, ja que "tothom és molt conscient de la situació i si volíem una festa, s'havia de celebrar sota les mesures pertinents".

El ball de Santa Anna.

Abans del Ball de Santa Anna s'ha celebrat la missa solemne on, a més de Gili i diversos consellers, hi han estat presents el cap del Govern, Xavier Espot, i la ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, que com a bons escaldencs no s'han pogut volgut perdre aquesta cita. Espot també ha manifestat la seva satisfacció de comprovar que arreu del país s'estan celebrant actes festius seguint les mesures sanitàries establertes. "Fins i tot aquells actes més festius de nit ens hem posat d'acord en escurçar-los i ha estat un encert en l'actual context, així que molt contents que una vegada més la població, i concretament els escaldencs, hagin respost amb el seu civisme", ha afirmat.

El Ball de Santa Anna.
stats