Cultura 06/05/2022

Escaldes-Engordany recupera el format habitual de la diada de Sant Miquel d'Engolasters

La cita tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 12 hores

ANA
1 min
L'edició del 2021 de la diada de Sant Miquel d'Engolasters.

Andorra la VellaDesprés que hagin passat els moments més durs de la pandèmia, la Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany recupera la diada de Sant Miquel d'Engolasters amb plena normalitat, un acte que tindrà lloc aquest diumenge 8 de maig. Està previst que la jornada s'iniciï amb una ballada de sardanes per, posteriorment, donar pas a una actuació de l'Esbart Santa Anna. Més tard es farà la presentació oficial del Pubillatge 2022-2023 i es donarà pas a la tradicional Ofrena de Flors a Sant Miquel per part de l'associació de la Gent Gran i del Pubillatge. La cita es clourà amb la pertinent missa i benedicció i el repartiment de coca i moscatell.

També s'han organitzat una sèrie d'activitats esportives per a tots els públics. Així, aquest dissabte 7 de maig a partir de les 10 hores se celebrarà un Concurs de Petanca a les pistes del Prat Gran. Diumenge tindrà lloc un torneig d'escacs al Parc de la Mola. Els interessats a participar poden inscriure's omplint el formulari que trobaran a la plana web www.escacsandorra.com.

Per tal d'afavorir la presència de ciutadans, des de la Unió Pro-Turisme, s'han organitzat uns autocars gratuïts per a pujar fins a Sant Miquel d'Engolasters que sortiran des de la plaça Santa Anna entre les 11 i les 15 hores. En cas de mal temps, l'entitat es reserva el dret a modificar el programa.

stats