Cultura 21/02/2018

Esgotades les entrades per al concert de Sweet California

L’atractiu d’aquesta actuació, destinada principalment al públic infantil i juvenil, ha atret un nombre molt elevat de persones

Ara Andorra
1 min
Les tres integrants de la formació. / SWEET CALIFORNIA

Andorra la VellaLes entrades per al concert de Sweet California, que tindrà lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra el proper dia 23, s’han esgotat aquest dimecres. L’atractiu d’aquesta actuació, destinada principalment al públic infantil i juvenil, ha atret un nombre molt elevat de persones i ha fet que totes les localitats s’hagin venut dos dies abans del concert.

El ministeri de Cultura, Joventut i Esports proposa aquest concert fresc, divertit i ple d’energia perquè, per primera vegada, el públic infantil i juvenil sigui el protagonista de la nit i entri a formar part de la família de la Temporada de l’auditori. Amb l’objectiu de facilitar al màxim que els infants i els joves puguin assistir al concert de Sweet California, es condicionarà el subsòl de l’Auditori Nacional com a sala d’espera, i s’oferirà un refrigeri a tots els adults que acompanyin algun menor però que no assisteixin al concert.

L’actuació de Sweet California és la tercera de la Temporada 2018 de l’Auditori Nacional d’Andorra, que es va iniciar amb el concert de ‘Silenci, retratsmusicsandorra’ (13/01), seguit del concert que va oferir el compositor francès Michel Legrand amb el seu trio (27/01). Després del concert d’aquest divendres, la temporada continuarà amb artistes de primera fila: Antonio Carmona (23/03), Rozalén (05/04), l’andorrà Lluís Cartes (26/04), Jorge Drexler (10/05), Estrella Morente (07/06) i el també andorrà Patxi Leiva (28/06). La compra d’entrades es pot fer a través de www.cultura.ad o al punt de venda instal·lat al centre comercial Illa Carlemany.

stats