Cultura 31/05/2023

Espectacle de titelles a Escaldes-Engordany amb motiu del dia de l'educació no sexista

L’espectacle de titelles anirà a càrrec de La Pantomima, companyia de teatre infantil arrelada a Lleida

ARA Andorra
1 min
Els titelles de l'espectacle.

Escaldes-EngordanyAmb motiu del Dia internacional de l'educació no sexista, que se celebra cada 21 de juny, l’Associació de Dones d’Andorra (ADA), amb la col·laboració del comú d’Escaldes-Engordany, organitza un espectacle infantil en format de titelles que tindrà lloc aquest dissabte 3 de juny a les cinc de la tarda a la plaça Coprínceps de la parròquia escaldenca. L’actuació serà d’entrada gratuïta i està adreçada a nens i nenes de totes les edats.

L’espectacle de titelles anirà a càrrec de La Pantomima, companyia de teatre infantil arrelada a Lleida amb més de vint anys de trajectòria professional sobre l’escenari. L’empresa infantil oferirà el seu espectacle 'Genèrics', una funció en format titelles que està subvencionat per la Generalitat de Catalunya amb fons provinents del pacte d’estat contra la violència de gènere.

'Genèrics' és una funció amb una escenografia cuidada amb detall amb personatges i cançons amb missatges de reflexió envers la igualtat de gènere i la no violència de gènere. A través dels contes ‘La Ventafocs Revoltosa’ i ‘L’autoestima del Jan’ conviden els nens i les nenes a fer-se preguntes i reflexions molt interessants sobre les temàtiques mencionades.

stats