Cultura 14/10/2017

3.000 espectadors passaran pel setzè Festival de Titelles d'Encamp i El Pas de la Casa

El departament de Cultura del comú encampadà ja treballa per ampliar l'edició 2018 del festival, amb més dies, més espectacles i, per tant, més companyies participants

Ana
1 min
Un moment de l'espectacle 'L'endrapasomnis'. / L. M. (ANA)

EncampÈxit de públic a la setzena edició del Festival de Titelles d'Encamp i El Pas de la Casa, que es celebra durant aquest cap de setmana. Des del departament de Cultura del comú encampadà calculen que uns 3.000 espectadors gaudiran dels quatre espectacles que hi ha programats. Les dues propostes d'aquest dissabte, 'Xefs' a la sala de festes del Pas de la Casa i 'L'endrapasomnis' a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, han penjat el cartell de complet. A més, després de cada funció, els infants realitzen un taller on creen el seu propi titella, conduit pels mateixos actors de l'obra.

Després de setze edicions i amb el festival de titelles ja consolidat, des del Comú d'Encamp començaran a treballar, a partir d'ara, per ampliar l'edició del 2018. Tot i que encara no hi ha una estructura clara, la idea és allargar-ne la durada, per tal de poder oferir més espectacles i, per tant, que també hi puguin participar més companyies, seguint un model similar al que presenta la Fira del Teatre de Tàrrega.

El Festival de Titelles d'Encamp i El Pas de la Casa s'ha convertit en una cita ineludible per a les famílies, que ja saben que sempre es celebra entre la segona i la tercera setmana d'octubre. Enguany, el fet d'haver coincidit amb el pont del 12 d'octubre, ha apropat molt de públic no andorrà a les funcions de titelles. Per aquest diumenge hi ha programats els espectacles 'Cas Caputxeta', a les 5 de la tarda a la sala de festes del Pas de la Casa, i 'Xefs', a les 6 de la tarda a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, totes dues amb gairebé totes les entrades venudes.

stats