Cultura 20/10/2019

Èxit d'una nova edició del Festival de titelles d'Encamp i Pas de la Casa

Un total de 850 persones han gaudit dels espectacles i 500 persones dels tallers

Carles Alonso
2 min
El ffestival de titelles ha estat un èxit. / TWITTER COMÚ ENCAMP

EncampDos dies plens de titelles, tant a Encamp com al Pas de la Casa. I és que el tradicional Festival de titelles ha tancat les portes amb un èxit tant de públic com dels espectacles. Les sales de festes d'Encamp i el Pas de la Casa han allotjat tres espectacles: 'Embrossa't', de Teia Moner; 'M'he portat bé', de la companyia Pantomima, i 'Jai, el mariner', de la companyia Zipit, que han fet gaudir al públic assistent.

L'espectacle de Teia Moner sota el títol 'Embrossa't' que s'ha estat l'únic que s'ha pogut veure a les dues sales ha estat un homenatge a Joan Brossa amb una combinació única de titelles amb màgia, ombres i dansa que ha tingut el suport de la Fundació Joan Brossa. El treball de Moner ha volgut "transportar l'imaginari de Brossa als nens". Cal recordar que aquest 2019 s'està commemorant el centenari del naixement del poeta i dramaturg barceloní.

Tots els espectacles al final han tingut un taller pels més petits que ha estat el colofó dels diferents espectacles.

Els tallers de titelles han agradat molt, als més petits de la casa. / COMU ENCAMP

En dades, cal destacar que 850 persones han passat pels dos nuclis (Encamp i Pas de la Casa) i que 500 persones han participat en els tallers.

Des de l'àrea de cultura del comú d'Encamp han comentat que "estem molt contents de l'acollida que ha tingut el Festival de titelles". Els representants de l'àrea de Cultura han afegit que "seguirem treballant per organitzar més espectacles infantils, ja que a la parròquia tenim un elevat nombre d'infants i cal oferir-lis activitats culturals educatives i de valors, com les que estem fent".

stats