Cultura 10/03/2021

FEDA habilita visites virtuals al Museu de l'electricitat

ARA Andorra
2 min
Museu de l'electricitat

Escaldes-EngordanyEl MW Museu de l’electricitat es pot visitar, des d’aquest mateix dimecres, des de qualsevol indret i accedint a punts de vista exclusius. Per tal d’adaptar-se a la situació de pandèmia a causa de la Covid-19, i tenint en compte les restriccions d’aforaments que se n’han derivat, FEDA ha decidit apostar per una visita virtual al museu, a la qual es pot accedir a través de www.fedacultura.ad/VisitaVirtual.

La visita virtual al MW Museu de l’electricitat permet a qualsevol usuari endinsar-se a les instal·lacions del museu i accedir a un resum dels continguts que s’hi presenten. A través dels cartells informatius es pot seguir el fil argumental de l’exposició permanent del museu 'Camins per al progrés', es pot conèixer com es genera l’electricitat i també acostar-se a la sala de manipulables dedicada especialment als més petits. A més, s’informa de l’exposició temporal que hi ha actualment al museu: 'Dessigne-moi l’ecologie', tot i que el contingut d’aquesta mostra es reserva per a les visites presencials.

Amb aquesta acció, FEDA vol continuar acostant el seu missatge a la ciutadania, tot i que les portes del MW Museu de l’electricitat segueixen obertes en l’horari habitual i es continua convidant els visitants a gaudir d’aquest espai amb una reducció de l’aforament i amb mesures de seguretat adaptades a la situació. L’horari del MW Museu de l’electricitat és de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de 15 a 18.30 hores i els diumenges i festius de 10 a 14 hores. Actualment l’entrada és gratuïta per afavorir la major afluència de visitants amb motiu de l’exposició temporal 'Dessigne-moi l’ecologie'.

stats