Cultura 10/05/2022

Un festival per a celebrar el 40è aniversari de l'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella

Sota el títol '40 que ballem', es ballaran onze danses interpretades per un total de 42 dansaires

ANA
1 min
Una actuació de l'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaL'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella celebra el seu 40è aniversari el proper diumenge 15 de maig, a partir de les 18 hores, al Centre de congressos d'Andorra la Vella, un esdeveniment que serà amb entrada gratuïta. Sota el títol '40 que ballem', es ballaran onze danses interpretades per les tres seccions que té l'Esbart, amb nenes i nens a partir dels 5 anys, i amb un total de 42 dansaires.

A més, cal destacar que s'estrenarà una dansa del Cos de Dansa -amb la qual s'obrirà el festival- anomenada 'Ball d'escudellaires'. Aquesta dansa ha estat creada en agraïment a la Confraria d'Escudellaires d'Andorra la Vella, amb l'objectiu de dedicar-los el plat de l'escudella de l'any 2021.

En aquest espectacle es podrà tornar a veure 'La Roseta de Tallaví', dansa que es va estrenar l'any 2019. La música serà interpretada en directe per l'Orquestrina Trama, grup que va crear la música d'aquesta dansa.

L'Orquestrina Trama també interpretarà en directe altres sis danses: 'Lamiak', 'De pares a fills', 'La Mariana', 'Polca xotis del Cadí', 'Ball remenat' i 'Dues polques'.

L'espectacle s'emmarca en els actes de celebració dels 40 anys de l'Esbart, com l'actuació que va tenir lloc en la darrera Fira d'Andorra la Vella i diferents actes que hi haurà en la propera festa major.

stats