Cultura 17/10/2021

Fins a 800 assistents al Festival de Titelles d'Encamp

L'esdeveniment va exhaurir les entrades abans del seu inici, que va ser dijous amb la sessió escolar de 'Les Quatre Loups', de Puppet Sporting Club

ANA
1 min
Un moment de l'espectacle 'Gianni', celebrat a Encamp.

Andorra la VellaLa XIX edició del Festival de Titelles d'Encamp ha finalitzat aquest diumenge a la tarda amb un gran èxit de participació. Un total de 778 persones han assistit a les diferents representacions.

L'esdeveniment va exhaurir les entrades abans del seu inici, que va ser dijous amb la sessió escolar de 'Les Quatre Loups', de Puppet Sporting Club, a Encamp. Les representacions amb infants, que s'han dut a terme amb la col·laboració de les ambaixades de França i d'Espanya a Andorra, van continuar divendres amb 'El Petit Elefant', de Titelles de Lleida (Encamp) i un nou passi de 'Les Quatre Loups', al Pas de la Casa.

Dissabte es van iniciar les sessions obertes a tot el públic i les primeres obres a posar en funcionament l'escenari van ser 'Gianni', de Teia Moner (a Encamp) i 'Animalets', de Galiot Teatre (al Pas de la Casa).

Per finalitzar el festival, aquesta tarda han tingut lloc les representacions de 'Les aventures del lleó vergonyós', d'El Pot Petit (a Encamp), i 'Galaxis', de Teia Moner (al Pas de la Casa).

Durant les diferents obres, els assistents han gaudit de màgia, contes, espectacles de llums, colors i molta imaginació. A més, la majoria de les representacions han inclòs la participació del públic com un element més de l'obra, introduint així de ple a tots els assistents, grans i petits, en les creacions teatrals.

El Festival de Titelles tornarà l'any vinent amb una nova edició plena de sorpreses i actuacions per a tota la família.

stats