Cultura 10/05/2022

La Fundació ONCA organitza el concert familiar 'El bagul de la música tradicional al Pirineu'

La cita tindrà lloc aquest dissabte al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany en quatre sessions

ANA
1 min
El cartell del concert.

Andorra la VellaEl Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, organitzen el concert 'El bagul de la música tradicional al Pirineu', a càrrec del Duet Daura, format per Pilar Planavila (acordió) i Ivan Caro (gralla, flabiol i el vot d'Aran). Amb aquesta activitat s'inicia una nova edició del projecte educatiu que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família.

L'espectacle té com a finalitat fer gaudir i descobrir els sons més característics del nostre territori amb el so de la gralla, el flabiol, el pandero quadrat, el bot d'Aran i l'acordió. A més, s'escoltaran cançons amb tonades occitanes i catalanes. L'actuació es durà a terme aquest dissabte, 14 de maig, al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, en quatre sessions: a les 10.30, a les 12, a les 16 i a les 17.30 hores.

L'espectacle està recomanat per a infants de 4 a 10 anys i té una durada aproximada de 50 minuts. Les entrades es poden adquirir a la web www.onca.ad i tenen un preu de 10 euros per unitat familiar de màxim de 4 persones. L'actuació compta amb la col·laboració del comú d'Escaldes-Engordany.

stats