Cultura 20/10/2019

La generositat entre artistes fa omplir les jornades 'les Arts del vidre' d'Escaldes-Engordany

El CAEE i el Taller tèxtil i de vidre han estat l'epicentre de les jornades

Carles Alonso
1 min
La conferència de l'artista iranià, Saman Kalantari. / C. A. (ANA)

Escaldes-EngordanyExposicions, espais i tallers interactius, conferències, han omplert durant dissabte i diumenge el CAEE i el Taller tèxtil i de vidre, de l'edifici comunal de Caldea d'artistes i públic que ha gaudit, com mai, de la desena jornades 'Arts del Vidre' que ha organitzat el comú d'Escaldes-Engordany.

Aquestes jornades, que cal recordar que són de caràcter biennal, han aconseguit reunir un elevat nombre d'artistes de prestigi que treballen el vidre i d'aquesta manera facilitar l'intercanvi d'idees i maneres de fer. Artistes procedents d'Argentina, Itàlia, Espanya, Catalunya han mostrat la seva generositat, en aquestes jornades, al compartir la seva metodologia de treballs i les seves tècniques que segons ells mateixos "creixem tots com a sector".

La pluja ha fet la guitza durant el diumenge i ha fet impossible poder gaudir dels espectacles al carrer i dels diferents espais que s'havien de muntar a la plaça dels Coprínceps.

Tot i això, els responsables de cultura d'Escaldes-Engordany, valoraven les jornades "com un èxit en tenir totes les activitats de dissabte un ple absolut". Una de les activitats que ha tingut una acceptació més elevada ha estat l'exposició al CAEE amb artistes de la mida de Jorge Aragone, Lucia Bruni, Claudia Golzman, Claudio Hoffmann, Luís Parades, Javier Pérez, Dolors Rosell, Álvaro Odriozola, Vitriòlics i la col·laboració especial, per la desena edició de Sílvia Levenson, en aquest sentit des del departament de cultura d'Escaldes-Engordany han explicat que "estem molt contents perquè a l'exposició han passat molts artistes i públic en general que han mostrat molt d'interès per les obres exposades i per com es treballa el vidre".

stats