Cultura 28/04/2022

El grup folklòric 'Casa de Portugal' celebra 26 anys

El Centre de congressos de la capital acollirà aquest dissabte el festival amb motiu de l'aniversari

ARA Andorra
1 min
Un concert i un festival de folklore per celebrar el 20è aniversari de la Casa de Portugal

Andorra la VellaEl Centre de congressos d'Andorra la Vella acollirà aquest dissabte el Festival de Folklore amb motiu de la celebració del 26è aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal. La mostra de cultura popular començarà a les 21.30 hores i comptarà, a més a més del grup organitzador, amb l'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella i el Rancho Folklòrico de Residentes del Alto Minho a Andorra.

ELs balls tradicionals portuguesos i andorrans seran representats de la mà de més d'un centenar de dansaires, músics i cantaires que, després de dos anys de parada a causa de la pandèmia, podran abillar-se de nou amb els vestits tradicionals per a promoure la cultura popular.

L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, gaudirà també d'un moment audiovisual, i està prevista l'assistència d'autoritats nacionals i comunals. A més a més, també hi serà present el diputat el parlament portuguès, Paulo Pisco, que es desplaçarà al Principat per celebrar una trobada amb la comunitat portuguesa.

Amb aquest festival, per tant, conclou un any ple d'activitats culturals que el grup va organitzar amb motiu de les noces d'argent, des de la publicació d'un llibre, la plantada d'un arbre al Parc Central de la capital i exposicions a diferents parròquies.

stats