Cultura 19/03/2021

Qui guanyarà els Oscars?

La Biblioteca Pública del Govern posa en marxa, un any més, el concurs sobre els premis

ANA
1 min
Les instal·lacions de la Biblioteca Pública del Govern.

Andorra la VellaEl servei de videoteca de la Biblioteca Pública del Govern ha posat en marxa el Concurs dels Oscars 2021. Segons informen des de l'executiu, per participar-hi només cal omplir la butlleta tipus travessa que es pot recollir a l’entrada de la biblioteca o que es pot descarregar en línia, en què es proposa escollir un/a guanyador/a entre vuit categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor actriu de repartiment, millor banda sonora original i millor pel·lícula internacional. S’acceptarà una butlleta per persona lliurada a la Biblioteca Pública del Govern o rebuda per correu electrònic (bibliopublica@andorra.ad) fins al 24 d’abril a les 13.30 hores.

Es premiaran els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d’encerts, segons els resultats de la cerimònia dels Oscars, que tindrà lloc el dia 25 d’abril. Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes illa Carlemany i del Cineclub de les Valls.

El concurs és obert a tothom, a partir de 13 anys i té per finalitat, entre altres, apropar tothom al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals.

La Biblioteca Pública del Govern compta amb un fons de més de 3.817 DVD i blu-ray, que són de préstec gratuït per a tots els usuaris amb carnet i que es pot consultar al web.

stats