Cultura 03/12/2020

'De pel·lícula!', un homenatge al món del cinema per Ordino Clàssic

La proposta musical i teatral tindrà lloc el diumenge 20 de desembre a l'Auditori Nacional d'Andorra

Ana
2 min
Cartell de la proposta musical i teatral 'De pel·lícula'. / ORDINO CLÀSSIC

OrdinoEl comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorra presenten 'De pel·lícula' en la quarta cita d'aquesta tercera edició d'Ordino Clàssic. El concert vol ser un homenatge al món del cinema, amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d'algunes emblemàtiques pel·lícules com 'Harry Potter', 'Cinema Paradiso' o 'Moulin Rouge, entre d'altres. El concert tindrà lloc el diumenge 20 de desembre a les 12 hores a l'Auditori Nacional d'Andorra i les entrades estaran disponibles a partir d'aquest divendres a la pàgina web d'Ordino Clàssic i a l'oficina de Turisme d'Ordino per un preu de 15 euros.

'De pel·lícula!' és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s'entrellacen per homenatjar el món del cinema, que ens ha fet somiar a través de les seves històries. Músics i actors faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta és també un homenatge a la figura d'Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El concert anirà a càrrec d'un quartet de corda de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol al violí, Elias Porter a la viola i Carolina Bartumeu al violoncel. També comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgica i selecció de textos de Joan Hernández.

El programa farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d'una desena de pel·lícules entre les quals hi haurà: '2046', 'James Bond', 'Harry Potter i la pedra filosofal', 'Esmorzar amb diamants', 'El malson abans de Nadal', 'Eduard Manstisores', 'Els set magnífics', 'La missió', 'L'èxtasi de l'or', 'Cinema Paradiso', 'El bo, el lleig i el dolent', 'Fins que li va arribar l'hora', 'Els Gremlins' i 'Moulin Rouge'.

stats