Cultura 19/03/2020

Inaugurada l'exposició virtual 'Joan Monegal. El simbolisme estètic'

La mostra compta amb més de 40 peces rellevants de l'evolució de l'artista

Agència Ana
1 min
El cartell de l'exposició virtual. / GOVERN D'ANDORRA

Andorra la VellaLa inauguració de la pròxima exposició que havia d'acollir l'Artalroc, que va ser suspesa per les mesures aplicades per la Covid-19, es durà a terme virtualment a partir del 19 de març a través de Facebook i Instagram, al perfil de l'àrea que gestiona la sala (@accioculturalandorra). Un cop inaugurada l'exposició, s'anirà compartint regularment cada una de les obres que en formen part, juntament amb la informació corresponent, perquè el públic pugui descobrir-les abans de fer-ho de forma física.

Aquesta iniciativa respon a la voluntat del ministeri de Cultura de seguir proporcionant una oferta cultural de qualitat a la població, malgrat el tancament temporal de les instal·lacions culturals nacionals.

L'exposició 'Joan Monegal. El simbolisme estètic', comissariada per l'especialista en art Carme Soler, és una mostra retrospectiva amb la finalitat de ressaltar tant la riquesa creativa com la del llenguatge plàstic de Monegal. Un passeig a través de la selecció de més de 40 peces que són les obres clau i rellevants de l'evolució de l'artista.

stats