Cultura 21/09/2017

Un itinerari cultural per conèixer el patrimoni de la família Rossell

El recorregut es celebrarà cada dissabte i tindrà un preu de 5 euros per persona o gratuït pels menors de 10 anys

Ara Andorra
1 min
Una de les escenografíes de l'exposició 'La casa Rossell: una mirada interior'. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaUn nou recorregut que pretén descobrir alguns dels edificis que integraven el nucli de propietats de la família Rossell d’Ordino. Així ha dissenyat l’àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura, Joventut i Esports l’itinerari cultural que té com a element central la visita a l’exposició ‘La família Rossell: una mirada interior’, que es va estrenar el 15 de setembre, i que durant el cap de setmana ja ha rebut més de 500 persones.

L’itinerari se celebrarà cada dissabte a partir de les 11 hores i al llarg del recorregut es podrà visitar la capella, l’era gran i el colomer i es podran resseguir algunes de les històries relacionades amb aquesta estirp familiar i alguns dels seus membres més destacats. L’itinerari finalitzarà amb la visita lliure a l’exposició, d'una durada d’una hora aproximada.

El punt de sortida serà la taquilla de la casa d’Areny-Plandolit, el preu és de 5 euros per persona (gratuït per als més petits de 10 anys) i s’ha establert un màxim de 25 persones, així que és obligatòria la reserva prèvia.

stats