Cultura 10/07/2018

Joan-Enric Vives rep els participants del 6è Art Camp Andorra

Els participants del 6è Art Camp Andorra han visitat el Museu Diocesà d'Urgell i el Conjunt Catedralici de la Seu d'Urgell

Ana
1 min
visita2

Andorra la VellaEl copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dimarts els trenta artistes que participen al 6è Art Camp Andorra, l'intercanvi cultural i artístic que es duu a terme fins el 21 de juliol. La delegació l'ha encapçalat la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i el president de la Comissió nacional andorrana per a la UNESCO, Josep Dallerès.

Tal com ha informat el Bisbat d'Urgell, durant la recepció, el copríncep ha fet als artistes una aproximació a la història del Principat, alhora que els ha parlat "de la bellesa que salva el món" i del "valor d'aplicar els talents en l'art, que és el llenguatge més universal". Posteriorment, els participants en la trobada han visitat el Museu Diocesà d'Urgell i el Conjunt Catedralici de la Seu d'Urgell.

La sisena edició de l'Art Camp Andorra ha començat aquest dimarts i s'allargarà fins el pròxim 21 de juliol. Es tracta d'una trobada organitzada per la Comissió nacional andorrana per a la UNESCO, que es porta a terme seguint l'aplicació del Conveni de la UNESCO sobre la diversitat cultural. Amb l'objectiu de promoure l'intercanvi cultural, la trentena d'artistes participarà en tallers de pintura, a la vegada que realitzaran activitats per conèixer el Principat.

stats