Cultura 10/04/2018

Joc d'enginy per al Dia internacional de l'art

El museu Carmen Thyssen proposa una activitat per a tots els públics aquest diumenge, 15 d'abril

Ana
1 min
El Museu Carmen Thyssen, situat a l'antic hotel Valira / D.R.

Escaldes-EngordanyEl proper diumenge, 15 d'abril, el museu Carmen Thyssen Andorra ha organitzat un joc d'enginy, per celebrar el Dia internacional de l'art. Es tracta d'una proposta lúdica adaptada a tots els públics, que s’inclou dins del 'Have an Art Day', el programa d’activitats que el museu proposa per apropar l’art a tothom.

El joc d'enginy que ha preparat el museu Carmen Thyssen consisteix a relacionar una obra de la col·lecció Carmen Thyssen, que no està exposada, amb les divisions temporals i temàtiques que es poden veure a 'Allées et Venues', l'actual exposició que allotja la pinacoteca. Tots els visitants que adquireixin la seva entrada, de les 10 a les 13 hores, rebran un díptic amb les obres que entren en joc i els trets característics dels diferents blocs expositius: els mestres antics, l'expressionisme alemany, el modernisme català, l'impressionisme francès o l'escola americana.

Els participants, amb l'ajuda de l'audioguia, les pantalles i els guies del museu, podran endinsar-se en l'exposició i ampliar els seus coneixements artístics.

El museu informa que els que relacionin les obres amb els seus espais rebran un obsequi especial així com un 10% de descompte a la botiga.

stats