Cultura 06/05/2019

Joc de pistes per celebrar el dia dels museus

L'activitat es podrà dur a terme entre el 13 i el 26 de maig

Agència Ana
2 min
Un grup de participants en el joc d'escapada. / SFG

Andorra la Vella'Buscant els andosins' és el títol del joc de pistes que han organitzat els equipaments culturals andorrans amb motiu del Dia internacional dels museus 2019, i que es commemora el 18 de maig. El joc té com a objectiu descobrir una manifestació artística amagada i farà viatjar els concursants a través del temps a partir de diversos llocs relacionats amb el patrimoni i la història d’Andorra.

L’activitat es durà a terme entre els dies 13 de maig, a les deu del matí, i el 26 de maig, a les dotze de la nit, i s’hi podrà jugar de manera lliure durant aquest període. Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça area.museus@govern.ad, amb el títol 'Buscant els andosins', fins al dilluns 13 de maig a les nou del matí.

Un cop s’hagi formalitzat la inscripció, els usuaris rebran un correu electrònic amb el material bàsic per participar-hi: un mapa amb les ubicacions a superar marcades de manera genèrica, les instruccions a seguir i el punt d’inici del joc. Si els concursants acaben el joc a temps rebran una recompensa.

Les persones que hi vulguin prendre part ho podran fer de manera individual o en grups de fins a quatre membres. L’activitat és completament gratuïta i està oberta a un públic de totes les edats.

A més, tot un seguit de museus faran jornades de portes obertes del 17 al 19 de maig, el Museu Casa Cristo, el Museu Nacional de l’Automòbil, el Museu Casa d’Areny-Plandolit, el Museu Postal, la Farga Rossell Centre d’Interpretació, el Museu Casa Rull, el MW Museu de l’Electricitat, el Museu del Tabac, el Museu del Perfum, l’Espai Columba i Casa de la Vall. De la seva banda, el Museu de la Moto i el Museu Carmen Thyssen Andorra tindran accés gratuït el dia 18.

stats