Cultura 31/07/2020

La JONCA al Thyssen

Ana
1 min
La JONCA al Thyssen

El Trio JONCA, format per Carlota Franch (violí), Esteve Ticó (viola) i Eloi Pérez (flauta travessera i guitarra elèctrica), han ofert aquest dijous al vespre, al Museu Carmen Thyssen Andorra, una actuació emmarcada en el cicle Nits d'estiu als museus que ha girat al voltant dels 'influencers' en el món de l'art i en què la música ha transcorregut des del barroc al segle XX.

Els intèrprets han ofert tres passis musicalitzats, amb un programa titulat 'Influencers interpretats–de Lully a Rolling Stones'. Música i art s'han donat la mà en l'actuació dels joves músics de la JONCA que per primera vegada s'han endinsat en la pinacoteca del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Els assistents han pogut gaudir d'un recorregut per l'exposició ''Influencers' en l'art. De Van Goyen al Pop Art', de la mà del director del museu, Guillermo Cervera, i després de cada explicació ha tingut lloc una actuació dels joves músics, lligada als quadres que els assistents anaven veient. El públic ha pogut gaudir d'un repertori musical ben variat, amb obres que abraçaven des del barroc francès de Jean-Baptiste Lully, passant per Mozart o Beethoven i arribant als Rolling Stones i Led Zeppelin.

"Havia vingut als concerts que normalment fa l'ONCA al Thyssen i poder tocar aquí és una experiència diferent", ha valorat Ticó, afegint que al mateix temps ha estat "una gran oportunitat per créixer".

stats