Cultura 24/09/2021

Jornada de portes obertes a La Capsa amb una exposició d'homenatge pòstum a Rosa Mari Rosell

La mostra retrospectiva 'Rosamor, l’Art d’una vida' es podrà visitar a partir del 16 d’octubre

ANA
1 min
L'edifici de L'Estudi on es troben les dependències de La Capsa.

OrdinoL’homenatge a l’exalumna desapareguda Rosa Mari Rosell centrarà els actes de la Jornada de portes obertes que organitza La Capsa el proper dissabte 25 de setembre. Segons informa el comú d'Ordino en un comunicat, la mostra retrospectiva 'Rosamor, l’Art d’una vida', s’inaugurarà a les 18.30 hores i es podrà visitar a partir del 16 d’octubre a l’edifici sociocultural L’Estudi, de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, i els dissabtes de les 9 a 13 hores.

La Capsa obrirà portes a les 10.30 hores amb un taller de plàstica per a infants de 5 a 8 anys impartit per l’artista Emma Regada, que consistirà en la creació de figures amb goma eva. A les 12 hores, Girasol Blanco proposa un taller de mímica per a tots els públics que es farà a la sala La Buna.

Per la seva banda, el fotògraf Jean Luc Herbert convida a provar el 'light painting' a joves a partir dels 16 anys. Per últim, La Capsa organitza un taller tèxtil per reciclar la roba en desús que porta per títol 'Crear amb residu tèxtil', a càrrec de La Tendeta.

L’aforament als quatre tallers i a la inauguració de l’exposició està limitat i caldrà fer reserva prèvia al telèfon 324 558.

stats