Cultura 14/07/2022

L'Esbart Santa Anna presenta l'espectacle 'Memòries'

Es tracta d'un recull de danses que ja han ballat anteriorment

ARA Andorra
2 min
Presentació del festival de festa major

Escaldes-EngordanyEn el marc de la festa major d'Escaldes-Engordany, l'Esbart Santa Anna presentarà el nou espectacle 'Memòries', que es tracta d'un recull de danses que ja han ballat anteriorment. L'espectacle tindrà lloc el dissabte 16 de juliol a les 21.30 hores a la sala Prat del Roure. Durant la presentació de l'espectacle, el cònsol menor de la parròquia, Quim Dolsa, ha volgut destacar que també servirà per retre un homenatge a "a totes les persones que han participat en l'esbart, que ens estimàvem molt i que ens han deixat" en els darrers temps. En concret, ha volgut remarcar la figura de Tonet del Palau, qui va ser el primer president de l'entitat, de Pere Joan Tomàs i de Romà Mas, membre de l'entitat i excònsol menor de la parròquia.

Per la seva banda, el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, ha ressaltat el compromís que té la corporació amb la cultura. La figura de l'esbart "ve de lluny i sempre ha sigut un element de cohesió a la parròquia", ha comentat el conseller, qui ha recordat els més de 70 anys d'història de l'entitat, assegurant que encara tenen "molta vida artística".

En la presentació de l'espectacle també han pres part el president de l'Esbart Santa Anna, Manel Rodriguez, i el director artístic de l'entitat, Rafa Martín. "Aquest any presentem un espectacle que és un recull de danses que ja tenim creades", ja que al novembre van presentar l'espectacle del 70è aniversari, i "en mig de la temporada no podem preparar coses noves", ha indicat Martín. Així doncs, l'espectacle constarà de quatre danses que l'entitat ja ha fet anteriorment amb una vintena de dansaires damunt de l'escenari i amb una cinquantena de membres de l'entitat participant en l'espectacle ja sigui com equip tècnic o com a vestuari.

stats