Cultura 17/06/2022

L'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp presenta un videoclip de percussió corporal

Unes 600 persones realitzen una performance ideada per Santi Serratosa a ritme d'una cançó interpretada pel Cor de Rock d'Encamp

ANA
1 min
L'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp presenta un videoclip de percussió corporal

Andorra la VellaL'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp presenta el vídeo 'L'escola d'Encamp batega!', una producció de percussió corporal que compta amb la participació de tot l'alumnat i personal del centre. Així, unes 600 persones realitzen una performance ideada per Santi Serratosa a ritme d'una cançó interpretada pel Cor de Rock d'Encamp.

El departament de música de l'escola andorrana, que ha estat qui ha dut a terme el projecte ensenyant tots els moviments coreogràfics als participants, considera que aquesta ha estat una experiència molt enriquidora tant pels alumnes com pels adults implicats. "Han estat mesos de treball intens, però el resultat final és molt satisfactori i emotiu", asseguren.

La gravació del videoclip de la peça va tenir lloc el 18 de maig a la plaça dels Arínsols. La coreografia s'inspira en la cançó 'Titanium' de David Guetta i des d'aquest divendres ja es pot visionar a Youtube.

stats