Cultura 10/10/2021

L'executiu tria els cinc coordinadors de la nova edició de 'La Cultura no s'atura'

ARA Andorra
1 min
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, durant la presentació de la primera edició del projecte.

Andorra la VellaEl Govern ja ha seleccionat els coordinadors i coordinadores que programaran les activitats que s'impulsaran sota el marc de la nova edició 'La Cultura no s'atura'. En total es van presentar onze propostes per a cinc llocs de coordinació. D'aquesta manera, el coordinador del sector d'arts plàstiques i visuals serà Paul-Alexandre Nicolas; el del sector d'arts escèniques serà Meritxell Díaz; el de lletres serà Maria Cucurull; el d'audiovisuals s'ha atorgat a Hèctor Mas; i el de música s'ha donat a Antoni Gibert.

Un cop seleccionats, els coordinadors i les coordinadores podran demanar la informació complementària que considerin necessària per a la valoració de les propostes artístiques per a seleccionar els projectes que participaran en el programa.

'La cultura no s'atura' és un programa d'activitats culturals conjuntes del ministeri de Cultura i Esports i els set comuns, que engloba els principals sectors culturals per a contribuir a dinamitzar la vida cultural andorrana i ser un suport decidit i efectiu als diversos sectors culturals del país. El projecte distribueix de manera equilibrada en el territori nacional l'activitat cultural, amb l'objectiu principal de promoure i donar suport al teixit cultural andorrà i proporcionar propostes de qualitat.

stats