Cultura 11/12/2017

A la venda les entrades i l'abonament Tria de la Temporada 2018 de l'Auditori Nacional

Michel Legrand, Estrella Morente i Jorge Drexler són alguns dels artistes convidats

Ana
2 min
Un moment de la roda de premsa de presentació de la Temporada 2018 a l'Auditori Nacional d'Ordino. / SFGA

Andorra la VellaJa s'han posat a la venda les entrades i l'abonament Tria per als concerts de la Temporada 2018 de l’Auditori Nacional, organitzada per l’àrea d’Acció Cultural del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. Es poden adquirir a través del web del ministeri www.cultura.ad i també al centre comercial illa Carlemany, punt de venda oficial. La Temporada 2018 inclou nou concerts que tindran lloc des del mes de gener fins al juny. S'inaugurarà el 13 de gener amb el concert 'Silenci', la tercera part del projecte 'retratsmúsicsandorra'.

El compositor i intèrpret francès, Michel Legrand, és la segona proposta, prevista pel 27 de gener. El músic guanyador de tres premis Oscar, sis Grammy, dos Globus d'or, dues Palmes d'Or, entre d'altres, oferirà un concert de bandes sonores i temes musicals que ja formen part de la història de la música.

El 23 de febrer, la banda madrilenya de noies Sweet California oferirà un concert dirigit al públic infantil i jove. Pop, dance i r&b a càrrec d'aquesta formació d'èxit que porta la seva gira 'Ladie's tour'. Antonio Carmona actuarà a l'auditori el 23 de març, presentant el treball 'Obras son amores'.

Una de les veus actuals més conegudes i populars de la nova cançó d'autor espanyola, Rozalen, oferirà el seu recital el 5 d'abril. L'artista andorrà Lluís Cartes presentarà a Andorra el seu darrer treball 'El país dels nans cabuts' el 26 d'abril. El quart treball del músic, que ha suposat un punt d'inflexió en la seva carrera, compta amb col·laboracions de músics i artistes diversos que també participaran en la seva actuació. El cantant uruguaià Jorge Drexler portarà la seva proposta 'Salvavidas de hielo' el 10 de maig a Ordino, el seu tretzè disc. Estrella Morente estarà a l'auditori el 7 de juny fent un repàs a la carrera discogràfica de l'artista.

La Temporada es tancarà el 28 de juny amb l’actuació de Patxi Leiva, que enguany celebra els seus vint anys d'artista al país. El músic oferirà un espectacle dissenyat expressament per a l'auditori. La programació de la Temporada 2018 i el preu de les entrades i de l’abonament Tria es poden consultar al mateix web del ministeri www.cultura.ad.

stats