Cultura 12/10/2017

L''Aniversari' de l'ENA porta el món familiar al Claror

Unes 200 persones han assistit a l'estrena de l'obra

Ana
1 min
Un moment de l'obra 'Aniversari', produïda per l'ENA i L'animal escola de teatre. / M. F. (ANA)

Sant Julià de LòriaDesprés de sis setmanes d’assajos aquest dijous a la nit ha arribat l’estrena d''Aniversari', una coproducció de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i L’animal escola de teatre. Dalt de l’escenari els actors Pere Tomàs, Oriol Guillem, Mònica Garcia, Josep Sobrevals, Sílvia Forns i Irina Robles han transmès al públic un món quotidià d’una família. Més de 200 persones han assistit a aquesta estrena.

Moments abans de l’estrena el director, Juanma Casero, ha destacat la voluntat que el públic “empatitzés” amb el muntatge i ha afegit que al llarg dels dies d’assajos l’obra s’ha “acabat d’escriure”, en el sentit que els actors han anat fent les seves aportacions i ha estat “molt productiu i gratificant” per al resultat final.

L’obra s’ha pogut veure aquest dijous a l’auditori Claror del Centre de congressos de Sant Julià de Lòria i el 19 i 20 d’octubre es podrà tornar a veure al teatre Les Fontetes de la Massana. La voluntat és, però, la de poder fer moure aquesta obra per altres escenaris ja que, tal com ha manifestat Casero, “és un producte molt exportable, molt digne” i volen que la gent en gaudeixi.

Instal·lat des de fa uns mesos a Andorra, on ha vingut a fer de professor teatral, Casero s’ha mostrat agraït a l’ENA per haver pogut muntar aquest espectacle en base a una obra que va escriure i destaca “el moviment, les ganes” que hi ha al país de fer teatre. De fet, ‘Aniversari’ compta amb un repartiment eminentment andorrà amb l’excepció de dos actors que venen de Barcelona.

stats