Cultura 27/11/2019

La laurediana Nina triomfa a França amb la cançó 'Longtemps'

És la seva primera peça amb el raper Youssoupha

Carles Alonso
1 min
La portada del seu treball amb el raper Youssoupha. / NINA

Andorra la VellaLa cantant de Sant Julià de Lòria, Celine Montel, coneguda artísticament com a Nina, està presentant la que serà la primera cançó del seu primer disc que porta el nom de 'Longtemps'. La laurediana ha comptat amb la col·laboració, per primer cop, del conegut raper francès Youssoupha que va acceptar el treball de fer un duet amb ella a causa de "la qualitat de la música i de la lletra i com s'identificava amb ella".

Nina, que està a cavall entre Andorra i París, ha traslladat en aquesta cançó les "seves dificultats en el difícil camí de la música", un fet que, segons ella mateixa indica, "va veure's identificat en Youssoupha".

'Longtemps', que ha estat composta per ella i pel jove compositor Jeden i produïda per Julio Masidi (que ha produït col·laboracions de la cèlebre Aya Nakamura, entre d'altres), és "d'estil pop urbà", segon indica Nina, "perquè té les melodies d'estil pop i bases urbanes".

La cantant de Sant Julià de Lòria defineix la seva cançó com a "pop, trap amb un toc aeri". La primera peça de què ha de ser el seu primer disc està íntegrament cantada en francès i té una durada de poc menys de 4 minuts.

'Longtemps' ja es pot trobar a les plataformes digitals Spotify, Apple Music i Deezer. Durant els tres primers dies de publicació, ja ha aconseguit més de 100.000 'streamings'. El videoclip sortirà a la llum el proper 6 de desembre.

stats