Cultura 15/11/2018

Love of Lesbian obre la Temporada 2019 de l’Auditori Nacional d’Andorra

El preu de les entrades oscil·larà entre els 5 i els 20 euros i es podran aplicar diferents descomptes en funció de l'edat o el tipus d'abonament

Ana
2 min
Presentació de la Temporada 2019 de l'Auditori Nacional d'Andorra. / T. N. (ANA)

Andorra la VellaEls barcelonins Love of Lesbian actuaran el pròxim 2 de desembre a l'Auditori Nacional d'Andorra, obrint la Temporada 2019. El concert està organitzat conjuntament amb el ministeri d'Exteriors per commemorar els 25 anys de relació amb Espanya i França. Els concerts continuaran amb Fito Páez, el 2 de febrer; Niña Pastori, el 7 de març; James Rhodes, el 3 d'abril; Christina Rosenvinge, el 29 de maig, i Els Amics de les Arts, el 20 de juny.

El cicle de concerts ha volgut esdevenir un aparador per als autors del país, per això entraran dins de la Temporada Els Pali, que oferiran un concert únic amb les cançons del primer disc d'estudi, anomenat 'Mi piano privado', acompanyats d'altres músics amics. L'altre artista andorrà és Quim Salvat, que prepara per a l'escenari de l'auditori un concert únic on farà un repàs biogràfic de la seva carrera amb temes seus i cançons que l'han acompanyat.

Amb l'objectiu d'obrir-se a tots els públics, el ministeri de Cultura també ha programat el concert de Dàmaris Gelabert, cantant, pedagoga i musicoterapeuta que en els darrers anys ha esdevingut un referent en la música infantil. I, per als joves, la música de Carlos Sadness, un dels artistes amb més èxit en el panorama de la música indie i que presentarà 'Diferentes tipus de luz', que va arribar al número 2 de la llista de vendes espanyola.

El cartell es presenta amb deu concerts, un més que l'edició anterior. L'objectiu és, en paraules de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, oferir "una temporada eclèctica i plural" i adaptada a tots els gustos. En l'horitzó, tornar a assolir les xifres de l'any passat, amb un "75% de mitjana d'ocupació a l'auditori".

La forquilla de preus de les entrades es troba entre els 5 i els 20 euros, depenent de la visibilitat i els descomptes aplicables. "Per a aquelles persones que vulguin gaudir de tots els concerts" la directora general del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, Montserrat Planelles, ha avançat que des d'aquest dijous es posa a la venda un abonament de temporada, amb un descompte del 25% sobre el preu de l'entrada. L'altre abonament, anomenat Tria, inclou cinc concerts amb un descompte del 15%. A part, els usuaris del Carnet Jove tindran un 15% de descompte sobre el total de l'entrada. Tant l'abonament Tria com les entrades a cada un dels concerts es podran comprar a partir del pròxim 23 de novembre de forma presencial al punt d'informació del Centre comercial illa Carlemany o a través del web del ministeri de Cultura.

stats