Cultura 17/10/2019

Luz Casal tornarà a Andorra després de cinc anys

Escaldes-Engordany presenta les darreres activitats del festival Colors de Música

Carles Alonso
2 min
EL conseller de Cultura d'Escaldes-Engordany, Salomó Benchlunch (al mig de l'imatge) presentant les darrers activitats del Festival de Colors de Música. / C.A. (ANA)

Escaldes-EngordanyEl conseller de Cultura del comú d'Escaldes-Engordany, Salomó Benchluch, ha presentat aquest dijous les darreres quatre activitats del 35è festival Colors de Música. Luz Casal, el proper 7 de novembre; la segona edició del Més Colors de Música, el 16 de novembre; el concert de gòspel amb The Campbell Brothers, el 7 de desembre, i l'espectacle de Sara Baras, els dies 21 i 22 de desembre tancaran un festival que ha tingut un total de 40 actuacions.

Pel que fa al concert de Luz Casal, Benchluch ha explicat que "Luz Casal tornarà a Andorra després de cinc anys i ho farà a la sala Prat del Roure acollirà el concert que està emmarcat dintre de la gira 'Que corra el aire' que l'artista està portant a terme. El preu, segon el mateix Benchluch, "serà de 25 euros i les entrades es podran adquirir a la web del comú".

A la mateixa roda de premsa, Benchluch ha explicat que "el proper 16 de novembre es portarà a terme la segona edició del Mes colors de música", que constarà de dos tallers: un, infantil d'educació musical sota el títol de SoundCool dirigit per Marcel Estornell i l'altre de creació de vídeos multicanals de pantalla dividida a càrrec de Mireia Clua. Després de la pausa, Likantròpika portarà a terme el taller de creació de cançons des de l'electrònica.

El mateix conseller de cultura d'Escaldes-Engordany ha presentat també, pel proper 7 de desembre, la nit de gòspel que anirà a càrrec de The Campbell Brothers i estarà emmarcat dins del festival Els grans del gòspel. El concert es portarà a terme a l'església de Sant Pere Màrtir i el preu de l'entrada serà de 10 euros.

Per acabar la presentació, Salomó Benchluch ha anunciat que "Sara Baras actuarà els dies 21 i 22 de desembre a la sala del Prat del Roure". El mateix Benchluch ha explicat que "les negociacions per portar a l'artista han estat llargues, perquè volíem portar-la però la seva cotització és molt elevada i no arribàvem amb el pressupost que teníem". El conseller de Cultura ha afegit que "tot i això, vam arribar a un acord amb l'empresa promotora i la tindrem a la sala Prat del Roure". Benchluch ha reconegut que "al comú d'Escaldes-Engordany portar Sara Baras li costarà 10.000 euros, molt lluny dels gairebé 75.000 euros de cotització de l'artista".

D'altra banda, Salomó Benchluch, preguntat sobre la possibilitat de poder aglutinar una agenda cultural conjunta entre els diferents comuns, ha comentat que "fa sis anys que vam fer una reunió per potenciar l'espai agenda.ad i d'aquella reunió, mai més es va saber res". Benchluch ha afegit que "per a nosaltres no tindrem cap problema per reprendre-ho, perquè cada vegada els comuns ens estem especialitzant més en tenir una agenda conjunta, és una bona eina per a tothom".

stats