Cultura 17/10/2020

Màgia, dansa, música i malabars al Festival de titelles d'Encamp i el Pas de la Casa

L'espectacle s'ha celebrat amb normalitat però amb l'aforament reduït

Ana
2 min
Un moment de l'espectacle 'Klé' celebrat aquest dissabte al Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. / M. P. (ANA)

EncampLes famílies d'Encamp i el Pas de la Casa han pogut gaudir aquest dissabte d'una nova edició del Festival de titelles, que enguany s'ha hagut de reformular per tal d'adaptar-se a la situació sanitària. El Complex esportiu i sociocultural d'Encamp ha acollit aquesta tarda la representació 'Klé', un espectacle inspirat en la vida i obra de l'artista suís Paul Klee on es narren algunes de les anècdotes més destacades de la seva vida i es convida al públic a descobrir una de les seves facetes més desconegudes: la música. Segons han explicat des de l'equip de direcció, l'obra també ha patit modificacions per tal d'adaptar-se a les recomanacions sanitàries, però l'objectiu final continua sent el mateix: entretenir el públic a base de màgia, dansa, malabars, música i titelles.

Un moment de l'espectacle 'Klé' celebrat aquest dissabte al Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. / M. P. (ANA)

El conseller de Cultura del comú, David Cruz, ha confessat que "ens ha resultat fàcil organitzar l'esdeveniment", ja que s'han enviat tots els protocols establerts al ministeri de Salut i han estat validats sense inconvenients. Com és habitual en altres sectors, l'actuació només ha comptat amb un aforament de públic del 30% que, a la vegada, ha hagut de respectar la separació de butaques per garantir la distància mínima de seguretat entre persones. Tradicionalment, després de l'actuació es convidava els infants a un taller de treballs manuals de titelles, però enguany s'ha hagut d'anul·lar. Tot i això, des del comú reconeixen que "els nens petits són els més perjudicats i fer aquestes activitats ajuden".

Un moment de l'espectacle 'Klé' celebrat aquest dissabte al Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. / M. P. (ANA)

Malgrat que la sala de festes compta amb un aforament d'unes 120 butaques, les restriccions han provocat que no s'hagin pogut ocupar totes i, davant de la demanda de ciutadans per accedir a la sala, el comú ha decidit programar un altre passi per aquest diumenge amb un grup diferent, assegurant-se així que cap família interessada es queda fora.

stats