Cultura 05/11/2018

La 4a Marató fotogràfica se celebrarà el 10 de novembre durant l’Andorra Shopping Festival

Al concurs hi poden participar tant fotògrafs professionals com aficionats, nacionals i estrangers, que tinguin càmera digital o un mòbil que pugui fer fotos d’alta qualitat

Ara Andorra
2 min
Un dels participants en edicions anteriors. / ARXIU ANA

Andorra la VellaLa Marató fotogràfica torna enguany durant l’Andorra Shopping Festival. L’esdeveniment, que se celebra per quart any consecutiu, tindrà lloc el proper 10 de novembre i pretén donar a conèixer Andorra des d’un punt de vista lúdic. Al concurs hi poden participar tant fotògrafs professionals com aficionats, nacionals i estrangers, que tinguin càmera digital o un mòbil que pugui fer fotos d’alta qualitat.

La iniciativa, que organitza l’Escola d’art del comú d’Andorra Vella amb col·laboració amb Andorra Turisme, compta amb dues categories de participació: Max-Marató, de llarga durada i individual (s’han de presentar set imatges al concurs) i la Family-Marató, de curta durada i on, com a mínim, ha de participar un dels pares o tutors i un infant (s’han de presentar cinc fotos). Les fotografies s'han de realitzar amb càmera digital i no s'acceptaran imatges captades amb telèfon mòbil. A més, s'hauran de fer en un recorregut i en un temps determinats, i segons les característiques de cada categoria.

Per a tots aquells que s’hi vulguin inscriure, les bases es poden consultar tant a www.andorralavella.ad com a www.visitandorra.com. Els participants s’han d’inscriure prèviament, omplint els formularis que es poden trobar en línia i s’hauran de presentar obligatòriament al Centre cultural la Llacuna el mateix dissabte 10 de novembre entre les 10 i les 10.30 hores, on se’ls lliurarà un sobre amb els requisits específics de cada categoria del concurs.

Cada categoria tindrà dos guanyadors. La categoria Max-Marató premiarà la millor col·lecció de set fotografies i el primer premi s’endurà 1.200 euros en material fotogràfic, mentre que el segon, 800 euros. La categoria Family-Marató premiarà la millor col·lecció de cinc fotografies i el guanyador del primer premi s’endurà 900 euros en material fotogràfic i el segon, 600 euros.

stats