Cultura 22/09/2019

Martín Blanco guanya la tercera edició d'Ordino Jardins d'Art

El jurat ha valorat l'Ordino Jardins d'Art dient que "ha estat d'una alta qualitat artística"

Carles Alonso
1 min
Martín Blanco guanya la tercera edició d'Ordino Jardins d'Art. / COMÚ ORDINO.

OrdinoEl Jurat de la tercera edició d'Ordino Jardins d'Art ha dictaminat que el resident andorrà, Martín Blanco sigui el guanyador dels 4.000 euros i una exposició al CAEE del Comú d'Escaldes-Engordany al llarg del 2021 en aconseguir guanyar l'Ordino Jardins d'Art 2019.

Josep Maria Ubach, Comissari del certamen i Ruth Casabella, com a representant del CAEE del Comú d'Escaldes-Engordany han valorat aquesta edició i han volgut deixar constància que "aquesta edició d'Ordino Jardins d'Art ha estat d'una alta qualitat artística i per aquest motiu hem hagut de visitar més d'una vegada el recorregut".

El Jurat també ha volgut atorgar quatre mencions especials per Zhihong Zheng, la seva filla Yaxin Zheng, per Lluís Cashuga i per Gemma Piera.

Cal recordar que la tercera edició d'Ordino Jardins d'Art s'ha portat a terme durant els dies 21 i 22 de setembre, amb una exposició urbana per la parròquia d'Ordino, que malgrat la pluja inicial, va congregar un nombrós públic visitant a les més de vint obres exposades.

stats