Cultura 28/01/2018

Més de 700 persones gaudeixen de 'L'elisir d'amore'

A causa de les cues registrades aquest diumenge per sortir del Principat la sessió ha començat amb vint minuts de retard

Ana
1 min
Nemorino canta el seu amor per Adina. / M. M. (ANA)

Sant Julià de Lòria“Tot un èxit”, tant a nivell de presència de públic com l'adaptació i la posada en escena. Així ha catalogat la directora general i artística, Jonaina Salvador, les dues interpretacions que s'han fet aquest cap de setmana a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria de l'òpera 'L'elisir d'amore'. Entre totes dues actuacions, una celebrada aquest dissabte i l'altra el diumenge, l'auditori ha aplegat més de 700 persones que han gaudit i han 'begut' l'elixir de l'amor. Cal recordar que l'espai té un aforament aproximat de 450 persones.

La sessió de diumenge ha començat uns vint minuts tard, ja que les cues per sortir del principat han afectat les principals vies per accedir a la parròquia laurediana dificultant l'arribada del públic. L'obra ha pujat a l'escenari de la mà d'Andorra Lírica i ha comptat, per primera vegada, amb el suport del cor d'òpera d'Andorra. Una història d'amor entre persones amb estatus socials diferents, on Nemorino farà tot el possible per conquistar Adina, fins i tot comprar un elixir que, teòricament, li ha de servir per enamorar-la.

stats