Cultura 19/10/2021

'Mira'm', una exposició que vol donar visibilitat a l'autisme en l'edat adulta

La mostra es pot visitar des d'aquest dilluns al vestíbul de l'edifici principal de l'UdA

ANA
1 min
Algunes de les imatges que formen part de l'exposició 'Mira'm'.

Andorra la VellaLa Universitat d’Andorra (UdA) acull fins al 12 de novembre l’exposició fotogràfica 'Mira’m', un recull de retrats, obra de la fotògrafa Marta Escabrós, amb què es vol donar visibilitat a l’autisme en l’edat adulta. La mostra, a iniciativa de l’Associació del Trastorn de l'Espectre de l’Autisme d’Andorra (Autea), es pot visitar des del 18 d’octubre al vestíbul de l’edifici principal de la universitat.

'Mira’m' consta de quinze fotografies en color i en blanc i negre que copsen la mirada curiosa de cinc joves amb trastorn de l’espectre de l’autisme amb alta necessitat de suport, del programa 'Joves en inclusió' de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra. Es tracta de retrats que ens apropen a un trastorn del neurodesenvolupament encara desconegut socialment.

L'UdA dona així continuïtat a una exposició que es va poder veure anteriorment en un concorregut establiment comercial d’Andorra la Vella, i promou, doncs, la reflexió i la conscienciació sobre l’autisme entre els estudiants universitaris, un col·lectiu cada dia més compromès en la millora de la qualitat de vida de les persones amb TEA i de les seves famílies.

stats