Cultura 31/10/2017

La mostra ‘Gaston-Louis Roux i l’avantguarda’ rep 7.406 visitants

L'exposició, que es va poder veure del 8 de juny al 29 d'octubre, ha estat la quarta més visitada al Museu del Tabac

ARA Andorra
1 min
Una imatge de la mostra 'Déus d'Egipte', la segona més visitada al Museu del Tabac. / ARXIU ANA

Andorra la VellaL’exposició ‘Gaston-Louis Roux i l’avantguarda’ ha rebut 7.406 visitants durant els gairebé cinc mesos que ha estat exposada al Museu del Tabac: del 8 de juny al 29 d’octubre. El museu informa que la mostra és una de les més visitades que ha acollit: es troba en quart lloc just després de ‘National Geographic' (11.096 visitants),Déus d’Egipte’ (8.860 visitants) i ‘Hiperrealisme’ (8.756 visitants).

‘Gaston-Louis Roux i l’avantguarda’ ha tingut una bona acceptació entre el públic andorrà com també entre el públic estranger. Un 47% de les visites han estat en francès, el 22% en català, 22% en castellà, 5% en alemany i un 4% en anglès.

L’exposició aplegava 40 obres, totes elles provinents de col·leccions privades. Gaston-Louis Roux va ser un artista que en la història de l’art no va tenir repercussió malgrat el valor artístic i la qualitat de les seves obres amb composicions impecables pel seu gran sentit del color i volum.

Durant els mesos de la mostra, el Museu del Tabac ha organitzat i participat en diverses activitats com són un taller infantil al juny, dues Nits d’estiu a l’agost i, al setembre, portes obertes en les Jornades europees de patrimoni, al Mercat medieval lauredià i el Dia mundial del turisme.

D'altra banda, fonts del museu informen que el nombre de visitants d'enguany respecte el mateix període del 2016 ha tingut un increment de més del 36%.

stats