Cultura 31/10/2017

El 'Museu dels horrors' aplega més de 80 infants

El Museu Carmen Thyssen Andorra celebra Tots Sants amb dos contacontes de terror i un taller temàtic, dues propostes pensades per als més petits

ARA Andorra
1 min
Un grup de nens i nenes participant en l'activitat. / MUSEU CARMEN THYSSEN ANDORRA

Andorra la VellaAmb motiu de la jornada de Tots Sants, l’equip del Museu Carmen Thyssen Andorra ha organitzat el 'Museu dels horrors', una jornada ludicocultural i gratuïta pensada per als més petits que ha inclòs un taller de manualitats temàtic dedicat a personatges cèlebres de la cultura gòtica com Frankenstein, i un taller de contacontes on s’han relatat dues històries fantasmagòriques inspirades en dues obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza ('Paisatge', de Modest Urgell i Inglada i 'Al parc, un camí', de William Merritt Chase).

L’activitat ha tingut èxit i s’han esgotat totes les places disponibles, segons informa el museu. En total més de 80 nens i nenes han participat en els tallers preparats. La iniciativa s’ha celebrat aquest dimarts a la sala EduCarmenThyssen, decorada expressament per a l’ocasió, i s’han realitzat quatre passis (a les 11, a les 12, a les 17 i a les 18 hores).

stats