La música d'Iarakè & Ginger tanca el cicle 'Encamp en clau de llum'

Desenes de persones han aprofitat el bon temps per gaudir de la veu de Laura Estiarte

Després d'un estiu en què han participat en altres cicles de música del país com el Festival Colors de Música o l'Esquella Incles Walking Festival, Iarakè & Ginger han posat el punt i final aquest dijous a la nit al cicle 'Encamp en clau de llum' a la plaça de Sant Miquel.

El grup, format per vuit músics que han participat en formacions tant de dins com de fora del país, encapçalats per la cantant Laura Estiarte, han ofert al públic la música que a ells els hi agrada, amb temes actuals, però també de la dècada dels 70, 80 i 90, tot versionant artistes de la talla de Tina Turner, Jamie Cullum, Adele o Eric Clapton.

Desenes de persones han aprofitat el bon temps per gaudir d'una vetllada musical que ha comptat amb l'acompanyament instrumental de Tet Bazan, Manel Martí, Agustí Compte, Fab Villalba, Robert Marsal i Jean-Louis Thorree.

Encamp ha apagat així els llums després de deu espectacles durant els mesos de juliol i agost que han combinat música, dansa i llum estenent la mà als artistes del país.