Cultura 28/07/2021

Música americana amb intèrprets nacionals a les Nits d'estiu als museus

ARA Andorra
1 min
L'Espai Columba, indret on actuarà Ladislau Baró.

Andorra la VellaEn el marc de la celebració de les Nits d'estiu als museus, aquest dijous, 29 de juliol, es proposa un concert a càrrec de l'artista Ladislau Baró. L'activitat, que es va haver de posposar en la seva programació inicial, se celebrarà a les 20 hores a l'exterior de l'Espai Columba. L'artista oferirà un concert en format de trio acústic en què hi haurà temes propis i versions de cançons conegudes. Estarà acompanyat, a més, de Pol Barlotomé, al teclat, i de Manel Torrentallé, a la guitarra.

Ladislau Baró és un jove andorrà que als tretze anys es va enamorar de la guitarra i va començar a tocar-la, fins a l'actualitat. Als divuit anys va començar a compondre temes propis i a tocar en un grup, 'Old School', amb el qual feia versions de cançons clàssiques de rock i de la música d'arrel americana. Actualment ha decidit seguir el camí en solitari i publicar les seves composicions, que es produeix ell mateix.

Molt influenciat per la música que escoltava de petit a casa –Bob Dylan, Dire Straits, The Beatles, entre d'altres–, fa música americana. El concert serà gratuït i per assistir-hi caldrà fer reserva prèvia trucant al 836 908.

stats