Cultura 04/04/2021

Música al carrer per cloure l'edició del 2021 de l'Andorra Sax Fest

El grup 'Bandarra Street Orquestra' has estat l'encarregat de posar el punt final a l'esdeveniment

ANA
1 min
La 'Bandarra Street Orquestra' actuant a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaL'Andorra Sax Fest ha posat aquest dissabte el punt final a l'edició del 2021 amb una actuació pels carrers d'Andorra la Vella de la 'Bandarra Street Orquestra', un grup originari del Camp de Tarragona format per músics que comparteixen una història comuna i una manera concreta de viure la vida. En les seves cançons, els intèrprets fusionen el 'brass band' amb la percussió brasilera i, a més, incorporen l'humor i la interacció amb el públic.

L'actuació ha donat el tret de sortida a mitja tarda a la plaça de la Rotonda de la capital. Des de l'organització del Sax Fest s'assegura que l'esdeveniment s'ha dut a terme amb normalitat i amb ambient festiu, tenint en compte la gran presència de turistes que aquest cap de setmana transiten pel Principat. Es tracta, per tant, de la cloenda a un esdeveniment que l'any passat no es va poder celebrar a conseqüència de la pandèmia.

L'Andorra Sax Fest s'ha celebrat al país entre el 26 de març i aquest dissabte 3 d'abril. El 93% dels participants d'aquesta edició han estat internacionals, i un 25% d'ells han vingut procedents de països de fora d'Europa. Per tal de respectar les recomanacions sanitàries, enguany els concerts del certament s'han desenvolupat, en la seva totalitat, al Centre de congressos d'Andorra la Vella i amb aforaments limitats.

stats