Cultura 10/05/2018

Música barroca a Ordino per iniciar els tres concerts del FeMAP a Andorra

Les propostes musicals seran les d'Emilio Moreno, Pyrenaeus Ensemble i Arianna Savall, Petter U. Johansen i Hirundo Maris

ARA Andorra
1 min
Un dels concerts del FeMAP. / ARXIU

Andorra la VellaEl Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), que arriba aquest estiu a la vuitena edició, torna a repetir tres concerts al país. Aquest dijous el festival ha fet públic el calendari de concerts previstos per a aquest any i que inclou 52 actuacions arreu del Pirineu català, Andorra i sud de França.

La primera de les actuacions al país serà el 21 de juliol a Ordino, a la casa museu d’Areny-Plandolit, que torna a repetir. La proposta serà el concert ‘Música barroca per a violí i viola’, amb Emilio Moreno, a les 20 hores.

El 29 de juliol, al llac d’Engolasters, tindrà lloc a les 18.30 hores l’actuació de Pyrenaeus Ensemble amb ‘Vivaldi Quatre Estacions’.

Ja el 23 d’agost tindrà lloc a Escaldes-Engordany l’actuació d’Arianna Savall, Petter U. Johansen i Hirundo Maris que portarà per títol ‘La rosa dels vents’.

Cal destacar que localitats com Puigcerdà i la Seu d’Urgell també tornen a repetir en aquest festival, que de fet arrencarà el 29 de juny a les 21 hores a la capital de l’Alt Urgell amb l’Escolania de Montserrat i Capella de Música de Montserrat, amb ‘Cererols i altres compositors montserratins’.

stats