Cultura 18/11/2019

Música de Nat King Cole, Turner i Pérez Prado per celebrar el tercer aniversari de la Grossband

El 10% de la recaptació de les entrades es destinarà a l’associació Música para vivir

M. F.
2 min
La roda de premsa d'aquest dilluns. / M. F. (ANA)

Escaldes-EngordanyMúsica de Nat King Cole, de Dàmaso Pérez Prado i de Tina Turner conformaran el programa del concert que la Grossband, en col·laboració amb el comú d’Escaldes-Engordany, duran a terme el 29 de novembre a les 21 hores. Aquesta cita servirà per celebrar el tercer aniversari de la constitució de l’associació Grossband i tindrà també una vessant solidària, en aquest cas, el 10% de la recaptació de les entrades es destinarà a l’associació Música para vivir, que ja se’n va beneficiar l’any passat.

Tal com ha explicat el president de la Grossband, Jordi Barceló, per a aquest concert es mobilitzaran 40 artistes. La veu de Nat King Cole la posarà el cantant mexicà resident a Andorra Christopher Aguilar, mentre que la veu de la filla de Cole, Natalie, anirà a càrrec d'Ester Peralba. El concert també servirà per presentar una veu molt jove, la de Molly Puigcercós, que interpretarà Tina Turner. També se sumen a l’espectacle l’esbart de les Valls del Nord i Líquid Dansa, que portaran a l'escenari, tal com ha explicat Barceló, “un espectacle digne de Broadway”. A més, l’Ensemble d’Andorra oferirà l’acompanyament amb corda de les peces de Cole.

La cita, tal com ha explicat el conseller de Cultura del comú d’Escaldes-Engordany, Salomó Benchluch, servirà com a homenatge al centenari del naixement de Cole, al trentè aniversari de la mort de Pérez Prado i el vuitantè aniversari de Turner.

Peralba ha destacat que serà un concert “molt màgic” i en el qual, a més, es podrà veure “l’estrena de la Molly, una jove amb molt de talent”. De la seva banda, Aguilar ha destacat que acaba de mudar-se a Andorra i que per a ell és “un honor” poder formar part d’aquest esdeveniment.

Es posen a la venda un total de 700 entrades a preus que van dels 10 als 25 euros. L’any passat es va fer el ple i l’organització espera que aquest any es repeteixi l’èxit.

stats