Cultura 08/07/2021

Les Nits obertes d'Ordino tornen a oferir música en directe a la plaça Major els dimecres

ARA Andorra
2 min
Cartell de les Nits obertes d'Ordino.

OrdinoOrdino torna a oferir música en directe els vespres a la plaça Major amb el cicle de les Nits obertes. El tret de sortida serà el 14 de juliol amb la formació liderada per la vocalista Laura Estiarte de la banda de blues i soul 'Iarakè & Ginger'. Els concerts es faran els dimecres a les 21 hores a excepció del programa On-Carrer que es farà el 21 de juliol i ocuparà tres escenaris diferents amb les actuacions dels solistes: Martha Roquet (Plaça Major, a les 19 hores); Julia Amor (Jardins d'Areny- Plandolit, a les 19.45 hores) i Guillem Tudó (Prat de Call, a les 20.30 hores).

'Guitar Bellows' tancarà les nits del juliol el dimecres 28 amb un repertori eclèctic que va del gypsy jazz al tango. El duet format per l'acordionista Pilar Planavila i Manu Suárez de la Vega a la guitarra elèctrica, versionaran Reinhardt, Paco de Lucía i Piazzolla, entre d'altres. Les Nits Obertes seguiran el mes d'agost amb el rockabilly de 'Manu & The Vodka's' (4 d'agost) i la banda de blues 'Shuffle Express' (11 d'agost). I 'Fratelli La Strada', establerts a Itàlia amb la violinista i cantant andorrana, Ana Galba, tancaran el programa el 18 d'agost.

Les darreres edicions de les Nits obertes han estat una clara aposta pel talent local amb els músics del país com a protagonistes. La proposta sorgeix per atraure el públic al carrer amb el bon temps i dinamitzar la restauració i els bars del poble d'Ordino que omplen les terrasses amb el públic assistent. El cicle ha estat una de les poques activitats que es van mantenir l'estiu passat malgrat la pandèmia. L'aforament serà limitat i caldrà fer reserva prèvia al 878 173. En cas de mal temps, els concerts de juliol es traslladarien a l'ACCO i els del mes d'agost a la sala La Buna.

stats