Cultura 01/06/2019

Nous companys de festa per a l'Esbart Valls del Nord

En el marc del festival del grup dansaire s'han presentat a vuit capgrossos que passen a formar part del folklore d'Ordino i la Massana

C. G.
1 min
Un moment del festival de l'Esbart Valls del Nord que ha tingut lloc a l'Auditori Nacional. / C. G.

OrdinoL'Esbart Valls del Nord ha celebrat aquest dissabte al vespre el festival de presentació de tot el treball fet durant la temporada, per part de les seccions petits, infantils i juvenils. L'escenari ha estat l'Auditori Nacional d'Andorra, a Ordino, que s'ha omplert per veure cançons i músiques del folklore pirinenc, tot i que també s'han pogut veure coreografies amb música de la pel·lícula Frozen, melodies populars angleses, jotes, polques o pasdobles, entre d'altres.

Amb tot, la gran sorpresa del festival ha arribat a la mitja part. Vuit capgrossos nous de trinca han pujat a l'escenari i han estat batejats pel mossèn de la parròquia, que ha presidit l'acte acompanyat de la cònsol menor d'Ordino, Gemma Riba.

Els capgrossos, batejats amb noms com Corneli, Setúria, Estanyó o Meritxell, han estat elaborats per joves de l'Esbart i ciutadans de les dues parròquies durant els darrers mesos. A partir d'ara passen a ser uns companys més del grup dansaire i també formaran part de les festes i les tradicions que se celebrin tant a Ordino com a la Massana.

stats