Cultura 23/08/2018

Nova funció d''El conte de l'Ona i la Laia. Un viatge a l'Andorra d'abans'

Tindrà lloc aquest dissabte al Museu Casa Rull

Ana
1 min
Un moment de l'espectacle 'El conte de l'Ona i la Laia. Un viatge a l'Andorra d'abans'. / GOVERN D'ANDORRA

Andorra la Vella‘El conte de l’Ona i la Laia. Un viatge a l’Andorra d’abans’, l'espectacle infantil de titelles torna dins de la programació de les Nits d’estiu als museus. La funció tindrà lloc dissabte que ve, dia 25, a les vuit del vespre al Museu Casa Rull.

L’obra està dirigida a canalla a partir de quatre anys. L'argument gira al voltant de l’Ona i la Laia, dues germanes que, mentre la mare i el pare fan una becaina, dibuixen i canten tranquil·lament, però tot el que dibuixa l’Ona i el que canta la Laia esdevé real. I així viuran una aventura inesperada: un viatge a l’Andorra d’abans. Les nenes coneixeran el Pere, un nen que els mostrarà l’Andorra d’abans amb l'explicació d'alguns dels usos i costums, llegendes, tradicions i maneres de viure d’aquella època, i farà que les nenes valorin el que tenen i aprenguin més coses sobre el seu petit país.

Les entrades es poden comprar anticipadament a Museu Nacional de l’Automòbil, Museu Casa d’Areny-Plandolit, Museu Casa Rull, Farga Rossell i Casa de la Vall, i a taquilla el mateix dia segons disponibilitat. L’entrada val quatre euros, tot i que un acompanyant per cada infant (és obligatori que els menors vagin acompanyats d’un adult) té l’entrada gratuïta.

stats